întrebări frecvente

Vapepro este un dispozitiv electronic de fumat alimentat de o baterie litiu-ion.

Elegant, elegant și ușor de utilizat, Vapepro este un narghilea lichid preîncărcat alimentat de o baterie litiu-ion și controlat doar de fluxul de aer când trageți. Fără încărcare, fără reumpleri și fără stres, este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră și gata de utilizare.

Înlocuiți mirosurile neplăcute, fumul și gudronele dăunătoare cu abur aromat și gust incredibil.

Vapepro vă oferă o senzație mult mai bună decât fumatul standard – cu un nou design de lux însoțit de un gust uimitor.

Mulți oameni au înlocuit complet fumatul cu narghilea electronică.

Datorită dispozițiilor legale, ne este împiedicat să vorbim despre acest lucru. Este imposibil să se spună dacă puteți renunța la fumat. Singurul lucru pe care îl putem spune cu siguranță este că există multe persoane despre care se știe că au renunțat la fumat, înlocuindu-l cu narghilea electronice fumătoare precum Vapepro. Dacă veți fi unul dintre acești oameni depinde de mai mulți factori, cum ar fi cât de motivați sunteți, cât efort depuneți și dacă vă place fumatul e-narghilea. Singura modalitate de a ști este să încerci.

Vapepro este mai ieftin și mult mai sigur decât țigările.

Prețul Vapepro este de 12,99 BGN și conține 800 de pachete, care sunt egale cu 3 cutii de țigări. Dacă un pachet de țigări este în medie de 5,50 BGN și este fumat într-o singură zi de un fumător normal, aceasta înseamnă că un Vapepro durează 3 zile. Dacă luăm în considerare diferența de preț pentru o lună, cu fumat constant, costurile pentru Vapepro sunt 129.99 BGN, iar pentru țigări BGN 165. Economisiți BGN 35. pe lună și BGN 420. pe an.

Pentru persoanele peste 18 ani

Oricine are vârsta de peste 18 ani care iubește aroma și gustul bune ale narghilea electronice.

Vapepro este o narghilea de unică folosință.

Vapepro este o narghilea electronică de unică folosință. Fără încărcare, fără reumpleri și fără stres, este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră și gata de utilizare.

Vapepro are 800 de pufuri, echivalentul a 60 de țigări.

Vapepro are o capacitate lichidă de 2 ml, ceea ce vă oferă posibilitatea de a vape de până la 800 de ori cu un singur dispozitiv.

Vapepro poate fi achiziționat direct din rețeaua noastră de magazine

Vapepro poate fi achiziționat din toate obiectele din rețeaua noastră de magazine, descrise în secțiunea „Obiecte” a site-ului nostru.

Cappuccino italian, mentă de gheață, mango tropical, cola, bomboane cu lapte de bomboane, afine saturate, pepene dulce și pepene mestecat.

Vapepro este o narghilea electronică elegantă, elegantă și ușor de utilizat, disponibilă în 8 arome unice. Încercați aromele preferate de: Cappuccino italian, Ice Mint, Mango tropical, Cola, Candy Milk Candy, Blueberry saturat, pepene dulce și pepene mestecat.

Conținutul de nicotină din Vapepro este de 2%

Conținutul de nicotină al Vapepro este de 2%, ceea ce corespunde la 20 mg / ml lichid.

Pentru a deveni comerciantul nostru, completați formularul din secțiunea „Comercianți”

Dacă vă place produsul nostru și doriți să îl vindeți, atunci sunteți binevenit în echipa noastră parteneră. Completați informațiile solicitate pe site-ul web al secțiunii „Comercianți” și vă vom contacta cât mai curând posibil. Sau poți suna la 0884447023.